Om oss

Vi digitaliserar
vårdbemanning.

Alla bemanningsföretag. Samlade på en och samma plattform. Det är Avropsplatsen.

Ett enklare bemanningssystem
för vården.

Bemanning inom vården kan vara krångligt och svårt. Det stora antalet bemanningsföretag gör inte saken lättare. Avropsplatsen hjälper vårdgivare att hitta rätt leverantör av läkare och sjuksköterskor. Med vår plattform garanteras en säker och snabb bemanningsprocess.

Vi hanterar bemanningsprocessen och kommunikationen med leverantörerna och meddelar er när en lämplig kandidat har presenterats. Vi vill helt enkelt förenkla och effektivisera för både beställare och leverantör. Den webbaserade plattformen gör det möjligt för regioner, kommuner och privata vårdgivare att omgående och säkert identifiera rätt leverantör för ett specifikt uppdrag.

Digital plattform.

Hur fungerar tjänsten? Avropsplatsen är en digital portal där avrop publiceras publikt eller till verksamhetens upphandlade aktörer. Portalen är GDPR-anpassad och samlar avrop, offerter, avtal samt statistik på en gemensam plats.

Varför finns Avropsplatsen?För att det ska vara enkelt och säkert att anlita konsulter inom vårdenFör att hjälpa vårdgivare att hitta rätt leverantörFör att skapa förutsättningar för en bättre, snabbare och hållbar vård

Vi som jobbar på Avropsplatsen

Testa Avropsplatsen

Nyfiken? Boka en demo av tjänsten!

Vi hjälper er att snabbt komma igång.