Funktioner

Avropsplatsens funktioner.

Varför behövs Avropsplatsen? Vårdgivare har tidigare hanterat avrop och offerter via mail och excel. Det medför säkerhetsrisker i hanteringen av personuppgifter samt en tidskrävande bemanningsprocess. Med Avropsplatsen kan vårdgivare samla sina leverantörer i en gemensam plattform där avrop, personuppgifter och offerter hanteras enligt GDPR. Plattformen erbjuder ett säkrare, smartare och enklare sätt för vårdgivare att bemanna vården. Avropsplatsen innebär ökade chanser att lyckas med bemanningen på ett snabbt och smidigt sätt.

I dagsläget är 100 leverantörer anslutna till Avropsplatsen. Vårdgivare kan enkelt välja att publicera sitt behov till en utvald grupp leverantörer eller till samtliga kvalitetssäkrade bolag i plattformen.

Hantera förfrågningar, offerter och avtal.

Som vårdgivare kan du enkelt skapa nya förfrågningar och avrop som går ut till rätt leverantör av läkare och sjuksköterskor. De färdiga mallarna effektiviserar processen och sparar tid för alla inblandade aktörer.

Inkomna offerter från leverantörerna kan sorteras utifrån kostnad, kompetens eller kvalitet. När beställaren valt leverantör skapas ett digitalt avtal i systemet.

Skapa e-avtal på ett ögonblick.

Pappersavtal medför oundviklig manuell administrering. En tidsödande handpåläggning som vårdgivare slipper med Avropsplatsen. Med tillgång till vår plattform kan ni enkelt bjuda in vårdleverantörer, skapa e-avtal med automatisk påminnelsefunktion och e-signera avtalet som sedan sparas i en lättillgänglig databas. Alla e-handlingar och statistik kan med lätthet laddas ner som PDF eller som Excel-fil.

Underlätta hantering av era avrop och minimera administrationen

Avropsplatsen erbjuder en gemensam bemanningsprocess som är den samma oavsett leverantör och användare.  Skapa specifika leverantörsgrupper och skicka avrop till utvalda grupper eller till alla bemanningsföretag i branschen.

Plattformen är mobilanpassad och går alltid att nå på alla typer av enheter, av alla berörda parter, så länge rätt nätverksåtkomst är upprättad.

Testa Avropsplatsen

Nyfiken? Boka en demo av tjänsten!

Kontakta oss så hjälper vi dig att publicera ditt behov redan idag. Det går fort som vårdgivare att ansluta sig till plattformen och ökar chanserna att snabbt få in personal i verksamheten.