Funktioner för effektiv bemanning av sjuksköterskor och läkare

Avropsplatsens funktioner.

Varför behövs Avropsplatsen för bemanning inom vården? Tidigare hanterades vårdgivares avrop och offerter ofta via e-post och Excel, vilket ledde till ineffektivitet och säkerhetsrisker. Med Avropsplatsen förändras detta. Vi erbjuder en GDPR-kompatibel plattform som förenklar processen att hitta sjuksköterskor och läkare, samt ger vårdgivare tillgång till marknadens bredaste utbud av bemanningsföretag.

Nu är över 100 bemanningsföretag inom vården anslutna till Avropsplatsen, vilket ger vårdgivare flexibiliteten att publicera sina avrop till antingen en utvald grupp av kvalitetssäkrade leverantörer eller till hela nätverket.

Enkel Hantering av förfrågningar, offerter och avtal.

Vårdgivare kan effektivt skapa avrop och förfrågningar för att hitta rätt vårdpersonal, allt från hyrsjuksköterskor till läkare. Genom att använda våra fördefinierade mallar blir processen snabbare och enklare. Mottagna offerter kan sorteras baserat på pris, kompetens och kvalitet.

Komplett digital avtalsprocess för vårdbemanning

Med Avropsplatsen övergår du från pappersavtal till digitala avtal, vilket effektiviserar administrationen och minskar arbetsbördan för vårdgivare. Med tillgång till vår plattform kan ni enkelt bjuda in era vårdleverantörer, skapa e-avtal med automatisk påminnelsefunktion och e-signera avtalet. Alla handlingar och statistik är lättillgängliga och kan enkelt laddas ner som PDF eller som Excel-fil.

Optimerad Bemanningsprocess för Vården

Avropsplatsen förenklar och standardiserar bemanningsprocessen över olika leverantörer, vilket ger en smidig och enhetlig upplevelse. Skapa specialanpassade grupper av bemanningsföretag och skicka ut dina avrop efter behov. All dokumentation sparas på plattformen, vilket säkerställer att den är tillgänglig för alla berörda parter, när som helst och var som helst.

Testa Avropsplatsen

Nyfiken? Boka en demo av tjänsten!

Kontakta oss så hjälper vi dig att publicera ditt behov redan idag. Det går fort som vårdgivare att ansluta sig till plattformen och ökar chanserna att snabbt få in personal i verksamheten.